Termes d’us

CONDICIONS D’US
(AVÍS LEGAL)

  • SI US PLAU LLEGEIXI ELS SEGÜENTS TERMES D’UTILITZACIÓ I CONDICIONS. L’ACCEPTACCIÓ D’AQUESTS TERMES ÉS UNA CONDICIÓ ABSOLUTA PER L’ÚS DE LA WEB SPPSL.NET I CONSTITUEIX UN ACORD LEGAL ENTRE VOSTÈ I SPPSL.NET. A l’accedir a qualsevol servei o part del mateix sota el domini de sppsl.net, vostè acepta regir-se pels termes d’aquest acord. Serveis Publicitaris del Pirineu S.L. es reserva el dret de canviar aquests termes en qualsevol moment sense previ avís per escrit, i vostè acepta regir-se per aquests canvis.

Informació general

  • En compliment del que estableix la llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació els hi comuniquem el següent:
  • El lloc web www.sppsl.net és un domini en internet de titularitat de Serveis Publicitaris del Pirineu S.L.
  • Serveis Publicitaris del Pirineu S.L., és una empresa dedidaca al sector publicitari i de comunicació. Serveis Publicitaris del Pirineu S.L. , constituida l’any 1992, amb NIF B25293788, figura inscrita en el registre mercantil de Lleida Tom 150, foli 160, full núm. L2792, Inscripció 1a.
  • Les dades de contacte son les següents: Carrer Major, nùm 64, i Pol. Ind. Salancons nau 17. 25560 Sort (Lleida). Telèfon 973 620 400.

Continguts

  • Aquestes pàgines web tenen per finalitat donar a coneixer a lectors i clients els serveis que realitza l’empresa. Serveis Publicitaris del Pirineu S.L. es reserva el dret a fer, en qualsevol moment i sense avís previ, modificacions dels continguts i presentació del seu lloc web.
  • La informació continguda en aquesta web es de caràcter divulgatiu. Cap dels continguts publicats en aquesta web te per finalitat l’ús per part de tercers . Serveis Publicitaris del Pirineu S.L., per tant no assumirà cap responsabilitat sobre l’ús inadequat dels continguts del seu lloc web.
  • Totes les imatges i continguts d’aquesta web son propietat de Serveis Publicitaris del Pirineu S.L. i estan protegides per les lleis Internacionals de drets d’autor i pels acords internacionals i les clausules dels tractats internacionals.

Links a altres pàgines web

  • Serveis Publicitaris del Pirineu S.L facilita en aquest web site, links a pàgines web d’altres societats i associacions, però no subscriu ni es responsabilitza obligatòriament dels continguts d’aquestes pàgines. La finalitat de publicar accessos a aquestes pàgines es sempre informativa.

Propietat intel·lectual i industrial

  • © El Copyright de la informació i el material de la web és propietat de Serveis Publicitaris del Pirineu S.L.. Tots els drets queden reservats. El lector no pot fer ús comercial de la informació, continguts o disseny del lloc web.

© 1992 – 2024 Serveis Publicitaris del Pirineu S.L

tornar a l’inici ⇒